vANDAAG NOG van een verstopping of lekkage in HOORN af!

voor alle type verstoppingen en loodgieterwerk 24/7  bereikbaar. oOK OP ZON EN FEESTDAGEN!

wij doen alles voor een tevreden klant EN GAAN PAS WEG ALS ALLES 100% NAAR WENS IS.

Vandaag nog een loodgieter beschikbaar in hoorn

Badkamer laten ontstoppen door een loodgieter in IJmuiden

De badkamer is een plek in huis waar wij veel tijd doorbrengen. Het is ook de plek in huis waar een hoop risico’s op een verstopping of lekkage is. Doordat er veel vocht alle kanten op gaat en haren zich ophopen in het doucheputje, ligt een verstopping of lekkage op de loer. Wanneer u last heeft van een verstopping in de badkamer in Hoorn wilt u hier zo snel mogelijk vanaf om erger te voorkomen. Daarom hebben wij onze dienstverlening zo ingesteld om bij elke melding direct in actie te kunnen komen. Bij Ontstoppingsdienst Hoorn bent u binnen 24 uur van een verstopping in de badkamer af!

Bij elke melding gaan onze loodgieters eerst uitvoerig opzoek naar de oorzaak van een verstopping. In het geval van een verstopte badkamer zijn vaak haren en overige resten de boosdoener. Wanneer deze zich langere tijd diep in de afvoer ophopen verstopt de boel en is het lastig dit zonder de juiste materialen te verhelpen. Zodra wij de oorzaak hebben achterhaalt gaan wij direct aan de slag met een adequate oplossing van het probleem. Hierbij zorgen wij er voor dat de oplossing blijvend verholpen wordt en geven wij klanten na afloop advies over hoe een verstopping in de toekomst voorkomen kan worden. Op deze manier zijn onze klanten voor de lange termijn geholpen!

Door onze transparante en snelle werkwijze weten steeds meer huishoudens in Hoorn ons te vinden. Ook voor u staan onze loodgieters klaar. Bel 24/7 naar 0851302364.

badkamer verstopt hoorn

VANDAAG EEN LOODGIETER NODIG IN HOORN?

dE SNELSTE EN VOORDELIGER LOODGIETER IN HOORN

KIES VOOR DE LOODGIETERS VAN ONTSTOPPINGSDIENST HOORN

Doordat wij uitsluitend in Hoorn als loodgieter werken kunnen wij ons met recht de snelste loodgieter van Hoorn noemen! Bij ons is elke klant binnen 24 uur geholpen, hoe erg het probleem ook is of lijkt. Bij elke verstopping of lekkage brengen onze loodgieters eerst volledig in kaart wat de oorzaak is, om onnodige werkzaamheden en tijd te besparen en zodoende u te verzekeren van een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast zorgen wij altijd voor een duurzame oplossing, waardoor u niet alleen vandaag maar ook in de toekomst blijvend geholpen bent.

Door deze kernwaarden weten steeds meer huishoudens in Hoorn ons te vinden. Ook voor u staan wij 24/7 klaar, dus ook op zon en feestdagen! 

  • Snelste loodgieter in Hoorn
  • Transparant over onze werkzaamheden
  • Jarenlange ervaring
  • Hygiënische oplossing
  • Altijd binnen 24 uur geholpen!
  • Vele tevreden klanten
VOOR DE MEEST UITEENLOPENDE DIENSTEN BESCHIKBAAR

LOODGIETER IN HOORN

Toilet (wc) ontstoppen HOORN

gootsteen ontstoppen HOORN

badkamer ontstoppen HOORN

riool ontstoppen HOORN

lEKKAGE HOORN

DAKGOOT ONTSTOPPEN HOORN

DIT ZIJN ONZE TEVREDEN KLANTEN

Onze klanten in Hoorn

Lekkage in Hoorn binnen 24 uur verholpen zoals beloofd op de site, zonder hak of breekwerk. Aanrader!

Fam Veenendaal

Roan van Ontstoppingsdienst Hoorn is een vakman. Verstopte WC binnen een uur weer werkzaam, redder in nood.

Fam Somai

Enorm snel in actie gekomen, lekkage aop het dak achterhaalt en vakkundig hersteld. 


Fam v/d Broek