vANDAAG NOG van een verstopping of lekkage in HOORN af!

voor alle type verstoppingen en loodgieterwerk 24/7  bereikbaar. oOK OP ZON EN FEESTDAGEN!

wij doen alles voor een tevreden klant EN GAAN PAS WEG ALS ALLES 100% NAAR WENS IS.

Professionele Lekdetectie Hoorn

Wij zijn een professionele lekdetectie bedrijf dat uitsluitend werkt voor huishoudens in Hoorn en omgeving. Bij een lekkage weet ons team van professionele loodgieters de oorzaak van een lekkage te achterhalen zonder breek of sloopwerk. Zo bespaart u enkel op de herstelkosten al enorm veel kosten! Onze lekdetectie werkzaamheden worden volledig vergoed door de verzekeraar, waardoor u als klant zich nergens zorgen om hoeft te maken. Doordat wij als lekkage detectie bedrijf in Hoorn werken, kunnen wij huishoudens in Hoorn binnen 24 uur van een lekkage afhelpen inclusief professioneel lekdetectie rapport.

Een lekdetectie in Hoorn voeren wij uit tegen het vaste tarief van slechts €350 eenmalig, dat ook nog eens volledig voor de verzekeraar vergoed wordt. Voor het herstellen van lekkages bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Onze loodgieters hebben ruime ervaring in het herstellen van de meest uiteenlopende lekkages in en rondom het huis. Ook voor u staan onze loodgieters 24/7 klaar in Hoorn!

Professioneel lekdetectie rapport

Wanneer u last heeft van een lekkage in huis kan het zijn dat de verzekeraar wenst dat u een lekdetectie bedrijf inschakeld om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Met onze hoogwaardige apparatuur kunnen wij de oorzaak van elke lekkage achterhalen zonder hak en breekwerk!

Verzekeraar vergoedt lekdetectie

De lekdetectie diensten van Ontstoppingsdienst Hoorn worden volledig vergoed door de verzekeraar. Zo hoeft u zich om de lekkage, werkzaamheden en ook de kosten geen zorgen te maken!

Lekdetectie Uitgeest

VANDAAG EEN LEKDETECTIE INPLANNEN IN HOORN?

dE SNELSTE EN VOORDELIGER LOODGIETER IN HOORN

KIES VOOR DE LOODGIETERS VAN ONTSTOPPINGSDIENST HOORN

Doordat wij uitsluitend in Hoorn als loodgieter werken kunnen wij ons met recht de snelste loodgieter van Hoorn noemen! Bij ons is elke klant binnen 24 uur geholpen, hoe erg het probleem ook is of lijkt. Bij elke verstopping of lekkage brengen onze loodgieters eerst volledig in kaart wat de oorzaak is, om onnodige werkzaamheden en tijd te besparen en zodoende u te verzekeren van een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast zorgen wij altijd voor een duurzame oplossing, waardoor u niet alleen vandaag maar ook in de toekomst blijvend geholpen bent.

Door deze kernwaarden weten steeds meer huishoudens in Hoorn ons te vinden. Ook voor u staan wij 24/7 klaar, dus ook op zon en feestdagen! 

  • Snelste loodgieter in Hoorn
  • Transparant over onze werkzaamheden
  • Jarenlange ervaring
  • Hygiënische oplossing
  • Altijd binnen 24 uur geholpen!
  • Vele tevreden klanten
VOOR DE MEEST UITEENLOPENDE DIENSTEN BESCHIKBAAR

LOODGIETER IN HOORN

Toilet (wc) ontstoppen HOORN

gootsteen ontstoppen HOORN

badkamer ontstoppen HOORN

riool ontstoppen HOORN

lEKKAGE HOORN

DAKGOOT ONTSTOPPEN HOORN

DIT ZIJN ONZE TEVREDEN KLANTEN

Onze klanten in Hoorn

Lekkage in Hoorn binnen 24 uur verholpen zoals beloofd op de site, zonder hak of breekwerk. Aanrader!

Fam Veenendaal

Roan van Ontstoppingsdienst Hoorn is een vakman. Verstopte WC binnen een uur weer werkzaam, redder in nood.

Fam Somai

Enorm snel in actie gekomen, lekkage aop het dak achterhaalt en vakkundig hersteld. 


Fam v/d Broek