vANDAAG NOG van een verstopping of lekkage in HOORN af!

voor alle type verstoppingen en loodgieterwerk 24/7  bereikbaar. oOK OP ZON EN FEESTDAGEN!

wij doen alles voor een tevreden klant EN GAAN PAS WEG ALS ALLES 100% NAAR WENS IS.

Onze loodgieters komen direct in actie

Verstopte dakgoot en regenpijp vandaag ontstopt in Hoorn!

Een verstopte dakgoot of regenpijp kan grote gevolgen hebben voor de constructie van uw huis. Het stilstaande water is een voorbode van houtrot en schimmelvorming en kan zelfs de gehele dakgoot of regenpijp doen instorten door het gewicht. Uiteraard is dit een extreem voorbeeld waarbij het water zicht lange tijd heeft opgehoopt, maar wel een reel scenario als u bij een verstopte dakgoot of regenpijp in Hoorn niet direct in actie komt.

Gelukkig hoeft u een verstopte dakgoot of regenpijp in Hoorn niet zelf te ontstoppen. Ons team dat bestaat uit ervaren loodgieters werken uitsluitend in Hoorn en zijn 24/7 beschikbaar om direct in actie te komen om erger te voorkomen. Zelfs op de moeilijkste plekken heeft onze loodgieter een oplossing om een verstopping snel en adequaat te verhelpen. Wij zijn de snelste loodgieter in Hoorn die tegen een scherp tarief elke klus weet te klaren.

Wacht dus niet te lang met het inschakelen van een professionele loodgieter in IJmuiden. Doordat het een klus op grote hoogte betreft raden wij het af om zelf de verstopping te verhelpen, tenzij u ervaring heeft met het werken op hoogte. Houdt hierbij altijd de veiligheidsnormen in acht,

Ziet u het niet zitten om zelf uw dakgoot te ontstoppen? Ook voor u staan onze loodgieters klaar. Bel 24/7 naar 0851302364.


VANDAAG EEN LOODGIETER NODIG IN HOORN VOOR EEN VERSTOPTE DAKGOOT?

VOOR DE MEEST UITEENLOPENDE DIENSTEN BESCHIKBAAR

LOODGIETER IN HOORN

Toilet (wc) ontstoppen HOORN

gootsteen ontstoppen HOORN

badkamer ontstoppen HOORN

riool ontstoppen HOORN

lEKKAGE HOORN

DAKGOOT ONTSTOPPEN HOORN

dE SNELSTE EN VOORDELIGER LOODGIETER IN HOORN

KIES VOOR DE LOODGIETERS VAN ONTSTOPPINGSDIENST HOORN

Doordat wij uitsluitend in Hoorn als loodgieter werken kunnen wij ons met recht de snelste loodgieter van Hoorn noemen! Bij ons is elke klant binnen 24 uur geholpen, hoe erg het probleem ook is of lijkt. Bij elke verstopping of lekkage brengen onze loodgieters eerst volledig in kaart wat de oorzaak is, om onnodige werkzaamheden en tijd te besparen en zodoende u te verzekeren van een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast zorgen wij altijd voor een duurzame oplossing, waardoor u niet alleen vandaag maar ook in de toekomst blijvend geholpen bent.

Door deze kernwaarden weten steeds meer huishoudens in Hoorn ons te vinden. Ook voor u staan wij 24/7 klaar, dus ook op zon en feestdagen! 

  • Snelste loodgieter in Hoorn
  • Transparant over onze werkzaamheden
  • Jarenlange ervaring
  • Hygiënische oplossing
  • Altijd binnen 24 uur geholpen!
  • Vele tevreden klanten
DIT ZIJN ONZE TEVREDEN KLANTEN

Onze klanten in Hoorn

Lekkage in Hoorn binnen 24 uur verholpen zoals beloofd op de site, zonder hak of breekwerk. Aanrader!

Fam Veenendaal

Roan van Ontstoppingsdienst Hoorn is een vakman. Verstopte WC binnen een uur weer werkzaam, redder in nood.

Fam Somai

Enorm snel in actie gekomen, lekkage aop het dak achterhaalt en vakkundig hersteld. 


Fam v/d Broek