vANDAAG NOG van een verstopping of lekkage in HOORN af!

voor alle type verstoppingen en loodgieterwerk 24/7  bereikbaar. oOK OP ZON EN FEESTDAGEN!

wij doen alles voor een tevreden klant EN GAAN PAS WEG ALS ALLES 100% NAAR WENS IS.

binnen 24 uur van een lekkage af

Loodgieter inschakelen voor een lekkage in huis  in Hoorn

Een lekkage kan langzaam maar zeker voor grote schades in huis zorgen. Met name in de herfst en winter kan de hoeveelheid neerslag zwakke plekken in het huis blootstellen. Wanneer het vocht het huis binnendringt kan dit tot uiting komen door vocht en schimmelvorming op wanden en plafonds. Wanneer dit vocht elektriciteit in de wand bereikt kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Kom bij (het vermoeden van) een lekkage dan ook altijd direct in actie om ergere schades en hoge herstelkosten te voorkomen. Wij staan 24/7 klaar voor huishoudens in Hoorn om een lekkage binnen een dag te verhelpen!

Uitgerust met de modernste apparatuur weet onze loodgieter zonder hak of breekwerk de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Zo bespaart u naast extra herstelkosten ook een hoop ellende! Zodra wij de oorzaak hebben achterhaald brengen wij u volledig op de hoogte van de stappen die genomen dienen te worden om de lekkage te verhelpen. Pas wanneer u hier volledig akkoord mee bent gaat onze loodgieter aan de slag om de lekkage binnen een dag verholpen te hebben en ergere schades te voorkomen!

Ook voor u staan onze loodgieters klaar. Bel 24/7 naar 0851302364.


Lekkage wasmachine uitgeest
Lekkage wasmachine Hoorn

Bij een lekkage aan de wasmachine loopt het water de wasmachine uit met desastreuze gevolgen voor niet alleen de was machine, maar ook de vloer. Wanneer de wasmachine zich op de eerste of tweede verdieping bevindt kan de lekkage zich door het huis verspreiden. Neem bij een lekkage aan de wasmachine dan ook altijd direct contact op.

Lekkage plafond uitgeest
Lekkage plafond of dak Hoorn

Een lekkage aan het plafond of dak kan overal vandaan komen. Met onze lekdetectie apparatuur kunnen wij binnen no-time achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Zo bent u verzekerd van een adequate oplossing voor een vervelend probleem.

Lekkage douche uitgeest
Lekkage douche Hoorn

Een lekkage in de douche is een uiterst vervelende lekkage. De douche wordt veelvuldig gebruikt waardoor een lekkage al snel een serieuze vorm aanneemt. Kom bij (het vermoeden van) een lekkage in de douche direct in actie en schakel de ontstoppers van Ontstoppingsdienst Hoorn in! 

VANDAAG EEN LOODGIETER NODIG VOOR LEKKAGE IN HOORN?

Loodgieter voor lekdetectie Hoorn

Professioneel lekdetectie rapport

Wanneer u last heeft van een lekkage in huis kan het zijn dat de verzekeraar wenst dat u een lekdetectie bedrijf inschakelt om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Met onze hoogwaardige apparatuur kunnen wij de oorzaak van elke lekkage achterhalen zonder hak en breekwerk!

Verzekeraar vergoedt lekdetectie

De lekdetectie diensten van Ontstoppingsdienst Hoorn worden volledig vergoed door de verzekeraar. Zo hoeft u zich om de lekkage, werkzaamheden en ook de kosten geen zorgen te maken!

lekdetectie hoorn
dE SNELSTE EN VOORDELIGER LOODGIETER IN HOORN

KIES VOOR DE LOODGIETERS VAN ONTSTOPPINGSDIENST HOORN

Doordat wij uitsluitend in Hoorn als loodgieter werken kunnen wij ons met recht de snelste loodgieter van Hoorn noemen! Bij ons is elke klant binnen 24 uur geholpen, hoe erg het probleem ook is of lijkt. Bij elke verstopping of lekkage brengen onze loodgieters eerst volledig in kaart wat de oorzaak is, om onnodige werkzaamheden en tijd te besparen en zodoende u te verzekeren van een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast zorgen wij altijd voor een duurzame oplossing, waardoor u niet alleen vandaag maar ook in de toekomst blijvend geholpen bent.

Door deze kernwaarden weten steeds meer huishoudens in Hoorn ons te vinden. Ook voor u staan wij 24/7 klaar, dus ook op zon en feestdagen! 

  • Snelste loodgieter in Hoorn
  • Transparant over onze werkzaamheden
  • Jarenlange ervaring
  • Hygiënische oplossing
  • Altijd binnen 24 uur geholpen!
  • Vele tevreden klanten
VOOR DE MEEST UITEENLOPENDE DIENSTEN BESCHIKBAAR

LOODGIETER IN HOORN

Toilet (wc) ontstoppen HOORN

gootsteen ontstoppen HOORN

badkamer ontstoppen HOORN

riool ontstoppen HOORN

lEKKAGE HOORN

DAKGOOT ONTSTOPPEN HOORN

DIT ZIJN ONZE TEVREDEN KLANTEN

Onze klanten in Hoorn

Lekkage in Hoorn binnen 24 uur verholpen zoals beloofd op de site, zonder hak of breekwerk. Aanrader!

Fam Veenendaal

Roan van Ontstoppingsdienst Hoorn is een vakman. Verstopte WC binnen een uur weer werkzaam, redder in nood.

Fam Somai

Enorm snel in actie gekomen, lekkage aop het dak achterhaalt en vakkundig hersteld. 


Fam v/d Broek